Fritsch molens voor biologie

Dit is een klein overzicht van reeds uitgewerkte maalrapporten en door Fritsch geteste materialen. Bekijk ook de uitgebreide database. Is uw applicatie hier niet te vinden? Dan helpen wij graag verder als u aan kunt geven welk materiaal u wilt vermalen, wat de begingrootte is en welke eindfijnheid nodig is. Contact: 0320-266171 of mail aan laboratorium@dijkstra.net  

Bovendien kunt u ook een gratis maaltest aanvragen in het Fritsch applicatielab en dan ontvangt u een uitgebreid maalrapport en vrijblijvend advies welke molen geschikt is voor uw materiaal.

 

Verkleining van Purple Moor-Grass

Interesting for research are the absolute contents and the ratios of carbon and nitrogen in the plant material. For the determination of these values mostly carbon and nitrogen analyzers are utilized. First, the sample must be ground though.

Download meer informatie als PDF file

 

Kwaliteits- en proceszekerheid van clean room concepten

In de voedingsindustrie zijn de trends van de toekomst "Gezonde voeding" en "convenience-producten. De markten worden gevormd door wellness en gezondheid, evenals fitness-georiënteerde consumenten die natuurlijke producten in een handige verpakking eisen.

Download meer informatie als PDF file

 

Bacteriën, een nieuwe uitdaging voor planetaire kogelmolens

Planetenkogelmolen bieden de perfecte mechanische ontledingsmethoden bij de verwerking van bacteriën.

Download meer informatie als PDF file

 

De kwantumsprong in de nano bereik

Planetaire kogelmolens zijn lang een populair hulpmiddel geweest voor de fijnste verkleining van poeders tot het micrometerbereik. In veel industriesegmenten is dit echter niet langer voldoende. Er bestaat nu vraag naar het creëren van nanodeeltjes (1nm = 10-9m).

Download meer informatie als PDF file

 

Ontwikkeling van nano-poeders

FRITSCH GmbH heeft de planetaire kogelmolen PULVERISETTE 7 premium line met succes gelanceerd en opgericht. Dit concept kan kleine hoeveelheden tot in het nano bereik verkleinen (1nm = 10-9m).

Download meer informatie als PDF file

4 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

4 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren
terug naar top