Fritsch Pulverisette 15 snijmolen 

De Pulverisette 15 snijmolen is geschikt voor monsters van zacht tot medium hard, voor vezelachtig of celachtig materiaal. Met een maximale start afmeting van 70 x 70 mm, een doorvoersnelheid van 50 liter per uur en een rotorsnelheid van 2800 rpm geeft deze snijmolen een hoge doorvoersnelheid en goed reproduceerbare verkleining van uw materialen. De snijmolen is makkelik schoon te maken en te onderhouden.

11 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

11 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

Fritsch Pulverisette 15 snijmolen - cutting mill

De FRITSCH snijmolen PULVERISETTE 15 is de ideale laboratoriumsnijmolen voor het verkleinen van droge monsters met een zachte tot een gemiddelde hardheid, voor vezel- of cellulosematerialen en voor monsterbereiding volgens RoHS, met een opgavegrootte van 70 x 70 mm en een doorvoerhoeveelheid van maximaal 50 l / uur. Met een hoge rotatiesnelheid tot 2.800 tpm zorgt deze voor een hoge luchtdoorvoer en vooral snelle en reproduceerbare mallresultaten. Hetbeenvoudige FRITSCH reiniging concept maakt uw werk veel eenvoudiger.

Werkwijze - verkleinen door snijden

De PULVERISETTE 15 verkleint het monstermateriaal met een rotor met rechte snijkanten en vaste messen door middel van snijkrachten. Door de snijgeometrie tussen de snijranden van de rotor en de vaste messen in de maalkamer wordt het monstermateriaal automatisch weggevoerd en daardoor verkleind met het snijprincipe dat steeds fijner wordt tussen de messen tot de gewenste uiteindelijke fijnheid is bereikt. Tegelijkertijd transporteert de luchtstroom het verkleinde monstermateriaal automatisch in het verzamelvat.

Belangrijke kennmerken

- Snelle, reproduceerbare verkleining door een hoge rotorsnelheid van 2800 tpm
- Opgavengrootte 70 x 70 mm
- Doorvoerhoeveelheid tot 50 l / h
- Monsterzeven met finale fijnheid van 0,25 - 2 mm
- Verzamelvaten van 3,5 liter of 60 liter
- Trechter voor lange & vaste stoffen of beschermde trechter van roestvrij staal met kunststof stamper
- Rotormessen kunnen worden gedraaid (2 snijkanten) - dubbele levensduur
- Zeer stabiel: de rotor met dubbel lager op as en in het deksel.
- Vooral eenvoudig: FRITSCH reiniging concept
- Optimale luchtstroom voor bijzonder snelle verkleining en veilige bescherming tegen verstopping
- Voor het vereenvoudigen van uw dagelijkse werk

terug naar top