Fritsch Pulverisette 14 Premium snij / centrifugaalmolen

Centrifugaalmolen & sninmolen in 1 apparaat. Toerental tot 22.000 rpm. Touchscreen met temperatuurdisplay en overload informatie. Efficiente luchtkoeling & automatische AutoLock dekselsluiting

16 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

16 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

Rotormolen met variabele snelheid PULVERISETTE 14 premium lijn

Snel pre- en fijnmalen in één instrument

De FRITSCH-rotor met variabel toerentalrotormolen PULVERISETTE 14 premium lijn biedt een centrifugaal rotor en snijrotor optie in één instrument met een hogere prestatie, betere koeling en is aanzienlijk stiller dan vergelijkbare instrumenten.

De krachtige motor is ideaal voor de bijzonder snelle verkleining van zachte tot medium-harde, brosse en vezelige materialen en temperatuurgevoelige monsters met een extreem snelle monsterdoorvoer van maximaal 15 liter en meer per uur, afhankelijk van het materiaal en de parameterinstellingen.

Zelfs bijzonder harde en vette materialen zoals voederkorrels kunnen gemakkelijk worden verkleind met de PULVERISETTE 14 premium lijn . Monsters die moeilijk te vermalen of extreem temperatuurgevoelig zijn (bijvoorbeeld kunststoffen) kunnen bros worden gemaakt met de toevoeging van vloeibare stikstof en vervolgens gemalen in de PULVERISETTE 14 premium lijn .

De heavy-duty motor en vooral duurzame keramische lagers zorgen voor een bijzonder hoge impact en rotorsnelheid met een extra krachtige 22.000 tpm.

Fritsch PULVERISETTE 14 premium lijn - de ideale rotormolen met variabel toerental voor verkleinen op labschaal in de kunststofindustrie.

terug naar top