Fritsch Partikelanalyzer - ImageSizer

Dynamische beeldanalyse voor bepaling van vorm & afmetingen van deeltjes met een meetbereik van 20 µm - 20 mm. Volgens ISO 13322-2

1 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

1 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

Particle Sizer ANALYSETTE 28 ImageSizer

Snelle analyse van de vorm en grootte van de deeltjes

De ANALYETTE 28 ImageSizer is de ideale deeltjesmeter voor alle toepassingen die nauwkeurige en reproduceerbare meetresultaten vereisen voor zowel de deeltjesvorm als de grootte van poeders en vaste stoffen in bulk, alsook van suspensies en emulsies. Het optische proces van Dynamic Image Analysis levert resultaten op voor een extra breed meetbereik van 20 μm - 20 mm met informatie van de deeljesvormen en biedt ook een zeer eenvoudig en kosteneffectief alternatief voor de zeefanalyse.

Via de optische analyse van de deeltjesvorm en deeltjesgrootte worden beschadigde deeltjes, verontreinigingen, agglomeraten of te grote en te kleine deeltjes nauwkeurig en snel geïdentificeerd en kunnen ze als afzonderlijke beelden worden bekeken. De meettijd is (afhankelijk van de monsterhoeveelheid) minder dan 5 minuten. En het resultaat is onmiddellijk beschikbaar. Uw voordeel: grote flexibiliteit in een breed scala aan meettaken - met een perfecte prijs-prestatieverhouding.

Typische toepassingsgebieden

Ideaal voor de analyse van: meststoffen, vuurvaste producten, glas & keramiek, koolstofproducten, katalysatoren, kunststoffen, voedingsmiddelen, metalen en ertsen, farmaceutische producten, roet & kolen, zouten, zand, schuurmiddelen & cementen en voor snelle, veilige en ongecompliceerde kwaliteitscontrole of onderzoek in laboratoria.

En een snel alternatief voor de zeefanalyse. Als u veel zeefanalyses uitvoert, is de ANALYSETTE 28 ImageSizer het ideale, tijdbesparende alternatief. Volledig zonder te wegen, het samenstellen van een zeeforen en tijdrovende reiniging. En met aanzienlijk lagere vervolgkosten, omdat het niet nodig is om nieuwe zeven te kalibreren of te kopen. Bovendien ontvangt u naast de deeltjesgrootteverdeling ook waardevolle informatie over de vorm van het deeltje.

terug naar top