Fritsch Laborette 27 monsterverdeler & verdeelkoppen

Voor representatieve monster verdeling van vaste en vloeibare matrices, nauwkeurigheid 99,9%. Het monster wordt verdeeld door een rotatiemotor, dit voorkomt ontmenging door sedimentatie van grote of zwaardere deeltjes.
Worden toegepast waar (hoge) eisen worden gesteld aan representatieve monsterhoeveelheden en nauwkeurige analytische resultaten.

3 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

3 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

Fritsch Laborette 27

Voor representatieve monsterverdeling van vaste stoffen en suspensies met een indelingsnauwkeurigheid van 99,9%.

Toepassingsgebieden: Rotary Cone Sample Dividers vormen een symbiose met zeer nauwkeurige analytische meetinstrumenten. Ze worden gebruikt in elk laboratorium dat betrokken is bij onderzoek, ontwikkeling en procesbewaking om kleine maar toch representatieve monsterhoeveelheden te produceren voor nauwkeurige analyseresultaten.

Met de modellen van de Rotary Cone Sample Divider LABORETTE 27 kunnen zelfs vloeibare media of suspensies worden verdeeld zonder conversie van het instrument. Bij de opdeling van suspensies met in het bijzonder grofkorrelige delen, voorkomt deling met de Rotary Cone Sample Divider de verstorende invloed van ontmenging door sedimentatie van grotere of zwaardere deeltjes.

terug naar top