Fritsch Pulverisette 11 & 14 geschikt voor cryogeen malen

De Pulverisette 11 messenmolen kan woorden voorzien van een PVS maalbeker en speciale deksel voor cryogeen malen met droogijs of vloebare stikstof. Bekijk onderaan deze pagina een video met een aantaal applicaties.

De Pulverisette 14 & Pulverisette 14 Premium rotor slagmolen combineert slagkracht met snijkracht om monstermateriaal te verkleinen. Deze slagmolen heeft een hoge doorvoersnelheid van 15 liter per uur en hoger, is geschikt voor zacht tot medium hard, bros en vezelachtig materiaal. Extreem temperatuur gevoelige materialen als styrene, polyester, synthetic resins, films, PVC, PP and PE kunnen vermaald worden tot analytische fijnheid door toevoeging van vloeibare stikstof.  

3 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

3 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

Fritsch Pulverisette 14 geschikt voor gekoeld malen

Het is niet aan te raden om vloeibare stikstof tijdens het vermalen in de Pulverisette 14 te gieten omdat de rotor kan bevriezen en eventueel beschadigd raakt.

Wel is het mogelijk om monstermateriaal in te vriezen (misschien zelf over nacht bij -80 graden) en dan langzaam in deze molen te vermalen.

Fritsch Pulverisette 11 geschikt voor cryogeen malen

De Pulverisette 11 messenmolen kan woorden voorzien van een PVS maalbeker en speciale deksel voor cryogeen malen met droogijs of vloebare stikstof.

Bekijk het vermalen van komkommers, appels, vaatwastabletten, droog hondenvoer en chocolade met vloeibare stikstof in onderstaande video

terug naar top