Fritsch Pulverisette 13 classic line & Premium line

Met de Fritsch schijfmolen Pulverisette 13 is tot 150 kg per uur hard-bros en medium hard fijn te vermalen, ideaal voor continue processen. De maximale inbreng grootte is circa 20 mm, de eindfijnheid is instelbaar tussen 12 en 0,1 mm.

2 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

2 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

Fritsch Pulverisette 13 classic line

Voor batchgewijs of continu fijn malen van zeer harde, harde, schurende, hard-brosse, middelharde vaste stoffen en voor metaalvrij vermalen.

Hoge eindfijnheid voor grote hoeveelheden

De bijzonder zware en solide FRITSCH Disk Mill PULVERISETTE 13 classic line is het ideale instrument voor het fijn vermalen van tot 150 kg per uur van hard en middelhard materiaal; zelfs bij continu gebruik. De maximale opgavegroote is 20 mm en de uiteindelijke fijnheid vrij instelbaar tussen 12 mm en 0,1 mm.

Werkwijze

Het te malen materiaal wordt verkleind door druk en maalwerking tussen twee tegenwerkende maalschijven met grove in elkaar grijpende tanden. Het vermalen materiaal valt dan automatisch naar beneden in de opvanglade. De gewenste eindfijnheid kan worden bepaald door verandering van de spleetbreedte tussen de 2 maalschijven.

Eigenschappen

- eenvoudig instelbaar spleetbreedte met een nauwkeurigheid van 0,1 mm
- snelle, eenvoudige reiniging
- Eenvoudige bediening & snelle maalschijvenwissel
- precisie-instelling van de uiteindelijke fijnheid zelfs tijdens het malen 
- hoge levensduur door robuuste lagers
- eenvoudige opening van de tussenruimte
- combineerbaar met de kaabkreker PULVERISETTE 1 classic line

terug naar top