Fritsch deeltjesgrootte analyzer

Fritsch deeltjesgrootte / partikel analyser Analysette 22 NanoTec kan deeltjes meten; vast van 0,1 - 2100 µm en in vloeistof van 0,01 - 2100 µm . Het apparaat is modulair, robuust en voorzien van 2 lasers (groen & IR). De apparatuur voldoet aan de eisen voor herhaalbaarheid, reproduceerbaarheid en precisie van ISO 13320. 

5 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

5 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

Fritsch Analysette 22 NanoTec

Betrouwbare deeltjesgroottemeting met één druk op de knop

Dankzij het bijzonder brede meetbereik van 0,01 - 2100 μm is de ANALYSETTE 22 NanoTec de ideale, universeel toepasbare Laser Particle Sizer voor efficiënte analyse van de deeltjesgrootte tot in het nano-bereik.

Profiteer van zijn beslissende voordelen: uiterst eenvoudige bediening, korte analysetijden en consistent reproduceerbare en betrouwbare resultaten. En een overtuigende combinatie van prijs en prestaties.

Met de ANALYSETTE 22 NanoTec wordt de precieze meting van deeltjesgrootten een eenvoudige zaak - zelfs voor werknemers met beknopte voorkennis, bijvoorbeeld in goederenontvangsten of verzendafdelingen: Start het programma, selecteer een SOP en voeg het monster toe. De rest vindt volledig automatisch plaats.

Modulair ontwerp - maximale flexibiliteit

De ANALYSETTE 22 NanoTec bestaat uit een compacte meeteenheid die snel en eenvoudig kan worden gecombineerd met verschillende dispersie-eenheden voor droge of natte metingen. Dankzij het praktische modulaire systeem kunnen alle modules van de ANALYSETTE 22 NanoTec individueel of in combinatie op de meeteenheid worden aangesloten. 

Onze tip: Natte dispersie is de ideale dispersiemethode voor de meeste monsters. Voor gemakkelijk oplosbare monsters of monsters die aanzienlijk opzwellen, is een droge dispersie of de valschacht de juiste oplossing.

Typische toepassingsgebieden

De ANALYSETTE 22 NanoTec is de ideale laser partikel analyzervoor het bepalen van de deeltjesgrootteverdelingen van poedervormige monsters, van vaste stoffen in suspensies en van emulsies. Het instrument is perfect geschikt voor gebruik bij productie en kwaliteitscontrole, alsook bij onderzoek en ontwikkeling.

terug naar top